Privatnost podataka

Ova Politika privatnosti odnosi se na povjerljivost ličnih podataka koji su prikupljeni u procesu kupovine na internet stranici www.zlatarsofic.com. Ova Politika privatnosti je sastavni dio Opštih uslova korištenja stranice www.zlatarsofic.com

Zlatar Sofić S. kao pružatelj usluga internet stranice www.zlatarsofic.com pridržava se važećih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih Korisnika. Ovim dokumentom opisano je kako voditelj obrade Zlatar Sofić., Gazi Husrev Begova 39, 71000 Sarajevo obrađuje lične podatke.

Prilikom kupovine na internet stranici www.zlatarsofic.com, od budućeg korisnika ćemo zatražiti pružanje određenih informacija o sebi (ličnih podataka) kao što su:

  • e-mail adresa
  • ime i prezime
  • adresa stanovanja
  • kontakt telefon

u svrhu obrade vaše narudžbe i dostavljanja proizvoda na Vašu adresu. Obavezujemo se da privatne podatke nećemo zloupotrijebiti, distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi naše politike privatnosti molimo Vas da nas kontaktirate na e-mailom info@zlatarsofic.com ili telefonom na broj +387 33 226 277.